POLÍTICA DE PRIVACITAT

Com a part de la implementació del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), a continuació els detallem la nostra política de privacitat actualitzada.

L’informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni seran tractats per Servitec Oficina S.L. NIF: B61003489. Adreça postal: Carretera Barcelona, 250. 08205 Sabadell (Barcelona). Telèfon: 937103940. Correu electrònic: info@contract.cat

En acceptar la nostra política de privacitat, autoritza a la nostra empresa per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelizar-li com a client.

Com a interessat l’informem que l’adreça de correu electrònic que ens ha proporcionat estarà situada en els servidors de Mailchimp (eina de gestió de comunicació per correu electrònic) garantint l’empresa Mailchimp uns alts nivells de seguretat. Per a veure la política de privacitat de Mailchimp cliqui en el següent enllaç: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades en info@contract.cat.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de respondre a la informació que ens ha consultat, prestar-li el servei sol·licitat i realitzar la facturació d’aquest. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Servitec Oficina S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

SERVITEC OFICINA S.L. no és responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços a sistemes externs des d’aquest espai web.

Legislació aplicable i competència judicial:

Qualsevol controvèrsia sorgida en la interpretació o l’execució d’aquesta política de Privacitat s’interpretarà a partir de la legislació espanyola. Així mateix, SERVITEC OFICINA S.L., a través de la seva representació legal i l’usuari, renuncien a qualsevol altra jurisdicció i se sotmeten a les del jutjat i tribunals de la ciutat de Sabadell.